De Kleine Prins

De Kleine Prins in Woudbloem, Groningen

Jongleur en verteller Marco Bonisimo speelt ‘De Kleine Prins’, naar het wereldberoemde boek van Antoine de Saint-Exupéry. Virtuoos jongleert Marco met beelden en teksten in dit klassieke verhaal over de waarde van vriendschap met anderen en jezelf. Ballen worden sterren en planeten en een kruiwagen een vliegtuig. Een ontroerende en grappige voorstelling voor iedereen die kind is of nooit is vergeten kind geweest te zijn. Met speciaal voor de voorstelling geschreven livemuziek door contrabassist Tim Nobel, uitgevoerd door een viertal topmusici uit Noord-Nederland.

De voorstelling kost €10,00 voor volwassenen en €5,00 voor kinderen. Kaarten koop je door te mailen naar: hoopvoorhooghammen@gmail.com.

De voorstelling duurt een uur en vindt plaats in Woudbloem in een voormalige aardappelmeelloods ‘De Woudbloem’. De productie ‘De Kleine Prins’ is een samenwerking van jongleur en (buiten-)theatermaker Marco Bonisimo, contrabassist en componist Tim Nobel en Stichting Hoop voor Hoog Hammen, een stichting die opkomt voor het behoud van erfgoed in het gebied in en om ’t Roegwold.

De voorstelling wordt medemogelijk gemaakt door de erfgoedparade, met steun van de VriendenLoterij.

23 juni 2023
16:30 uur en 20:00 uur

 
 
 

s c h r i j f   j e   i n   v o o r   e r f g o e d s p e k t a k e l