De Parade voor de Aarde

Een interactieve en theatrale workshop voor jong en oud over leven geven met Generaal Zonnebloem.

Onze planeet heeft het flink te verduren en kan een beetje hulp goed gebruiken. De strenge doch charmante generaal Zonnebloem leidt kadetten op die samen met soldaat Nado over de tuinen van het fort zullen paraderen. Iedere kadet krijgt een zonnebloem als geweer en zonnebloempitten mee naar huis met de missie deze in de grond te schieten. Leven geven, niet nemen is het devies! Zo helpen we de aarde overleven.

Deze interactieve en theatrale workshop is voor jong en oud. Deelnemers krijgt een zonnebloem als geweer, een stoomcursus over dit prachtige wapen en na de parade munitie mee naar huis. Én een missie: de zonnebloempitkogels moeten de grond in geschoten worden! De maker van deze activatie is belevingsdesigner en performance kunstenaar Coen Aerts. Hij speelt de rol van Generaal Zonnebloem. Zijn partner Nadia Innocentia speelt de rol van soldaat Nado.

De workshop duurt ongeveer 25-40 minuten en kaarten kosten €5,00 per deelnemend kind. Ouders en verzorgers kunnen gratis deelnemen. Koop je kaarten via de ticketknop!

De Parade voor de Aarde wordt mede mogelijk gemaakt door de erfgoedparade, met steun van de VriendenLoterij.

 

Zondag 10 september 2023
11:00 uur

 
 
 

s c h r i j f   j e   i n   v o o r   e r f g o e d s p e k t a k e l