Het Geheim van de Dongecentrale

Een theatrale en muzikale ontdekkingstocht

Altijd al de unieke gebouwen van de Dongecentrale willen ontdekken? Het mysterieuze schakelgebouw of het industriële filtergebouw? ‘Het Geheim van de Dongecentrale’ is een theatrale en muzikale ontdekkingstocht door deze historische gebouwen voor het hele gezin. Acteurs en muzikanten vertellen samen één verhaal en onthullen een groot geheim. Het geheim van de Dongecentrale.

De mensen die hier ooit werkten, werken al jaren niet meer aan de energievoorziening. Maar wat doen al die medewerkers dan in de gebouwen? Waarom staan hier muzikanten te spelen? En hoe komt het dat de centrale nog in werking lijkt te zijn? Heeft de centrale een nieuwe functie gekregen? Ga mee op ontdekkingstocht over het terrein en ontdek het grote geheim.

Wanneer: zaterdag 6 en zondag 7 april

Reserveer: 10x per dag start de theatrale ontdekkingstocht. Er kunnen in totaal 30 personen per keer mee. Duur ca 50 minuten.

Aanvang: 12 uur, 12.30 uur, 13.00 uur, 13.30 uur. 14.00 uur, 15.00 uur, 15.30 uur, 16.00 uur, 16.30 uur, 17.00 uur.

Tickets: € 9,50 per volwassene – € 8,00 reductie voor Vrienden van BOEi, houders van de VIP-card VriendenLoterij, studenten – € 6,50 voor kinderen tot en met 12 jaar

Let op! Deze voorstelling is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Tijdens de voorstelling passeert u diverse trappen en drempel.

6 en 7 april 2024

credits

Geproduceerd door theatermaker Erris van Ginkel in samenwerking met Scattando Events

 
 
 

s c h r i j f   j e   i n   v o o r   e r f g o e d s p e k t a k e l