MIJNMIJNMIJN

MIJNMIJNMIJN is een familievoorstelling van een half uur voor iedereen vanaf 5 jaar die vindt dat je hoofd van jezelf is en van niemand anders.

Dit is MIJN tekst. Jij leest dit. Jij leest dit hardop in je hoofd – jij denkt dit. Maar deze tekst ís van MIJ. Ik heb ‘m bedacht. Ik ben de verzinner, de koning, de baas van de woorden en deze woorden zitten nu in jouw hoofd. Jouw hoofd zit vol met MIJN woorden, dus jouw hoofd is nu van MIJ. MIJN hoofd. Ik kan doen wat ik wil met MIJN hoofd. In MIJN hoofd kan alles. In dat hoofd dat jij hebt dat van MIJ is kan ik alles laten gebeuren, ik begin met MIJN hoofd naar MIJNMIJNMIJN te sturen, een voorstelling over hebberigheid, toe-eigening en grenzen stellen. Wat leuk dat je komt kijken naar MIJNMIJNMIJN met MIJN hoofd. Ik kijk er naar uit MIJN hoofd daar te zien.

Deze voorstelling is voor iedereen vanaf 5 jaar oud en speelt bij beleefboerderij Geertje’s Hoeve in Haarzuilens, in Utrecht. Kaarten kosten voor alle bezoekers €5,00 en zijn te bestellen via onderstaande knop!

MIJNMIJNMIJN is een voorstelling door theatergezelschap coupdeboule en wordt mede mogelijk gemaakt door de erfgoedparade, met steun van de VriedenLoterij.

Zaterdag 16 en zondag 17 september 2023
12:00 uur en 15:00 uur

 
 
 

s c h r i j f   j e   i n   v o o r   e r f g o e d s p e k t a k e l