Laatste optredens Dans naar de Hemel in Nijmegen

Nog een laatste keer kan je dit voorjaar genieten van Dans naar de Hemel! Komend weekend is de erfgoedparade te vinden in de prachtige Stevenskerk van Nijmegen.

Op 13 en 14 mei landt de erfgoedparade in Nijmegen met de voorstelling ‘Dans naar de Hemel’ voor het tiende en tevens laatste speelweekend. De Stevenskerk wordt overgenomen door verschillende dansers en freerunners, die op, aan, buiten en in de kerk spectaculair danstheater laten zien. De voorstelling ‘Dans naar de Hemel’ is onderdeel van de erfgoedparade, een reizend feest van verbinding en verwondering waarmee iconische gebouwen nieuwe invullingen krijgen.

Ellen Klaus, productieleider erfgoedparade: “Het publiek krijgt in Nijmegen een spektakelstuk te zien; een voorstelling met dansers, freerunners en spannende orgelmuziek die de mogelijkheden van de Stevenskerk als culturele locatie volledig benut. Het publiek gaat op avontuur door de Stevenskerk en geeft er samen met de artiesten nieuwe betekenis aan.”

Natasja Bode en Suzanne de Bekker, artistiek leiders van Ropes Aligned/ Dans naar de Hemel: “Wij brengen een energieke voorstelling met professionele dansers, muzikanten en topatleten. Wij dagen het publiek uit om de grote monumentale kerk op een totaal andere manier te beleven. Enorm spannend om deze voorstelling in de Stevenskerk te spelen.”

In de Stevenskerk speelt Dans naar de Hemel zaterdag 13 mei om 16 en 20 uur en zondag 14 mei om 13 en 16 uur. Benut de laatste kans om nog een keer te genieten van dit verticaal danstheater. Kaarten boek je via de ticketbutton hieronder.

tickets


 
 
 

s c h r i j f   j e   i n   v o o r   e r f g o e d s p e k t a k e l