Musicaltalent Suzanna Pleiter in ‘De Ontdekking van de Centrale Markthal’

Deze zomer speelt Suzanna Pleiter, 23 jaar oud, ‘jonge Willie’ in ‘De Ontdekking van de Centrale Markthal’. “Een geweldige, intensieve ervaring met een ontzettend leuke en getalenteerde groep acteurs!”, aldus Suzanna.

Suzanna ronde in 2021 succesvol de Frank Sanders Akademie af en speelde sindsdien in de voorstellingen ‘100% Coco’ en ‘Zo vader zo zoon’ en is komend seizoen te zien in ‘de Komedie over een bankoverval’. Deze zomer speelt ze negen weekenden ongeveer 11 keer per dag jonge Willie. Suzanna: “Het is intensief en iets wat ik nog nooit heb gedaan, maar ik vind het elke keer een feestje. Ik kijk er de hele week naar uit!”

Suzanna omschrijft zelf ‘De Ontdekking’ als een speelse, leerzame rondleiding door de Centrale Markthal. Verschillende personages leiden de bezoekers over het terrein en door de hal rond. Suzanna vertelt dat de voorstelling wat haar betreft voor jong en oud leuk is.

Sommige bezoekers kennen de markthal nog uit hun jeugd, anderen worden in hun kinderwagen rondgereden

In ‘De Ontdekking van de Centrale Markthal’ neemt ‘de oudere Willie’ ons mee in haar jeugd die zich afspeelde in de in de jaren tachtig in de Centrale Markthal. Willie, dochter van een grossier,  was ontzettend verliefd op Mo, de zoon van een Marokkaanse groenteboer die inkopen doet in de Centrale Markt. Helaas is Willie’s vader hier niet van gediend. Als kers op de taart zingt Suzanna de sterren van de hemel in een wel heel bijzondere jurk… Wil je weten of Mo en Willy met elkaar eindigen of ben je gewoon ontzettend benieuwd naar dit bijzondere gebouw? Je hebt nog heel augustus de tijd om de voorstelling te komen bezoeken!

De voorstelling duurt 50 minuten en start vanaf 12 uur twee keer per uur. Kaarten zijn beschikbaar vanaf  €9,75. Klik rechts op de knop ’tickets’ om je kaarten te bestellen. ‘De Ontdekking van de Centrale Markthal’ wordt mogelijk gemaakt door de erfgoedparade, met steun van de Vriendenloterij.

Tickets


 
 
 

s c h r i j f   j e   i n   v o o r   e r f g o e d s p e k t a k e l