Onverwachte Ontmoetingen in de oude Van Ginkel

Ontdek ‘Onverwachte Ontmoetingen’ in de Ouwe van Ginkel op 28 en 29 oktober! Deze voormalige winkel uit 1939, gelegen op het terrein van de Arnhemse Cobercofabriek, wordt omgetoverd tot een magische kunstervaring.

Dompel jezelf onder in interactieve installaties, geluidskunst en beeldende kunst. De Ouwe van Ginkel is dit keer het podium voor Céline Talens, Aafke Bennema, Pierre Estourgie en Jeroen Glas.

Céline Talens brengt ‘Een verhaal met 1000 gaten’, een indrukwekkende installatie waarin je persoonlijke herinneringen, feiten en gedachten met elkaar verweven raken. Een diepgaand stuk dat de complexe geschiedenis van Nederland, Indonesië en Japan verkent.

Deltatune, onder leiding van Pierre Estourgie en Jeroen Glas, presenteert ‘Wasting Water’, een audiovisuele installatie met glazen sculpturen van Frederik Rombach. Met dagelijks live performances om 19:00 en 20:00 uur die samensmelten met zelfgeproduceerde geluiden en elektronische muziek. Dit is een sonische en visuele ervaring die je niet wilt missen.

Aafke Bennema, met haar kunstwerk ‘New Impulses’, toont touw- en textielwerken die continu evolueren. Haar kleurrijke touwwerk, samengesteld uit verschillende delen, weerspiegelt de diversiteit van de Ouwe van Ginkel zelf.

Een ticket voor een bezoek aan Onverwachte Ontmoetingen kost €7,50. Om de installatie ‘Een verhaal met 1000 gaten’ te bezoeken is een tijdslot+ticket nodig. De prijs hiervan is €12,50. Per keer kan 1 persoon de installatie bezoeken.

Zaterdag 28 en zondag 29 oktober 11.00 – 21.00 | Ouwe van Ginkel – Nieuwe Kade 2, Arnhem. Boek je tickets hier of ter plekke aan de kassa.

tickets
ticket + tijdslot


 
 
 

s c h r i j f   j e   i n   v o o r   e r f g o e d s p e k t a k e l